Welcome

https://youtu.be/Quu2uRxVGFc

Miresevini ne portalin e Komunitetit Shqiptar ne Michigan.

Ky portal eshte ngritur si nje platforme interaktive per t’ju ardhur ne ndihme bizneseve dhe individeve te komunitetit shqiptar ne Michigan per te postuar njoftime, reklama, si dhe per te shitur dhe blere produkte dhe sherbime te ndryshme.

Nga ana tjeter portali ka si qellim te evidentoje dhe promovoje larmine dhe diversitetin e bizneseve shqiptare ne Michigan, si dhe te nxjerre sa me mire ne pah potencialin e larte ekonomik, shoqeror dhe patriotik te diaspores shqiptare ne Michigan.

Ky portal gjithashtu synon qe te sherbeje si nje destinacion i preferuar i bashkepunimit dhe shkembimeve te shumellojshme ekonomike, politike dhe sociale mes shqiptareve ne Michigan.

Mire se vini ne portalin American Albanians in Michigan!