Policia e Dearborn kërkon adoleshente të zhdukur që la shtëpinë me një person të panjohur

DEARBORN, Michigan – Policia e Dearborn po kërkon një vajzë të zhdukur 14-vjeçare që u largua nga shtëpia me një person të panjohur herët në mëngjes të Shtunën.

Policia thotë se 14-vjeçarja Reem Alsaidi u largua me dëshirë nga shtëpia rreth orës 5:15 e mëngjesit dhe u pa teksa hynte në një sedan të bardhë ose gri para shtëpisë së saj.

Alsaidi përshkruhet si një femër arabe me flokë të gjatë të errët dhe me sy kafe. Ajo është 5 3 dhe peshon afërsisht 180 paund.

Kushdo qe ka ndonje informacion në lidhje me këtë incident i kërkohet të kontaktojë Departamentin e Policisë Dearborn në (313) 943-2241.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *