Kryeministri Kanadez thote se Aeroplani Ukrainas u rrezua nga nje Rakete Iranian

Sot kryeministri kanadez Justin Trudeau tha se ka te dhena te shumta te inteligjences se aeroplani Ukrainas u rrezua nga nje misell iranian. Ai tha se ky incident mund te jete bere pa dashje por duket sikur cdo prove con ne goditjen e aeroplanit me rakete.

Gjithashtu presidenti Trump po sugjeron dhe beson se Irani ishte pergjegjes. Ai tha se Shetet e Bashkuara nuk jane pergjegjese per rrezimin e aeroplanit. Duke u bazuar ne investigimin e bere deri tani cdo gje bie mbi Iranin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *