Community News

 • Besëlidhja e Presidentit
  Source: Latest News Published on2020-02-20
 • Besëlidhja e Presidentit
  Source: Latest News Published on2020-02-20
 • Besëlidhja e Presidentit
  Source: Latest News Published on2020-02-20
 • Besëlidhja e Presidentit
  Source: Latest News Published on2020-02-20
 • Besëlidhja e Presidentit
  Source: Latest News Published on2020-02-20
 • Gov. Whitmer lëshon planin e buxhetit në Michigan per 2021. Ja cfare perfshihet
  Source: Latest News Published on2020-02-07
 • Fitimi i Ford-it ne 2019 peson renie drastike. Regjistrohen shitje të ngadalta
  Source: Latest News Published on2020-02-06
 • Bashkimi i një diaspore përfshin vetëdije emocionale dhe përgjegjshmëri qytetare
  Source: Latest News Published on2020-02-04
 • 31-20 per Kansas City
  Source: Latest News Published on2020-02-03
 • Super Bowl: Gjithcka qe duhet te dime
  Source: Latest News Published on2020-02-02
 • Mbathjani sa jeni te rinj, kthehuni ne pleqeri
  Source: Latest News Published on2020-01-24
 • Mbathjani sa jeni te rinj, kthehuni ne pleqeri
  Source: Latest News Published on2020-01-24
 • Mbathjani sa jeni te rinj, kthehuni ne pleqeri
  Source: Latest News Published on2020-01-24
 • Mbathjani sa jeni te rinj, kthehuni ne pleqeri
  Source: Latest News Published on2020-01-24
 • Sistemi Zgjedhor ne Shqiperi deshtimi me i madh i 30 viteve
  Source: Latest News Published on2020-01-17