Disa këshilla për kujdesin e lules më të brishtë, orkidesë; ja çfarë duhet të bëni që ajo të zgjasë disa vite

Orkidea është një lule e brishtë e cila pa kujdesin e duhur mund të vyshket shumë shpejt. Nëse së fundmi keni marrë një dhuratë të tillë, ose thjesht e keni…

Super Bowl: Gjithcka qe duhet te dime

Super Bowl LIV midis San Francisco 49ers dhe The Chiefs e Kansas City është planifikuar të fillojë në 6:30 pasdite, ET të Dielën, 2 Shkurt. The Chiefs dhe 49ers do…

Mbathjani sa jeni te rinj, kthehuni ne pleqeri

Qeveria shqiptare synon qe ta beje Shqiperine sa me terheqese per te gjithe ata pensioniste te huaj qe jetojne ne vendin tone. Kjo do te arrihet nepermjet procedurave me te…