Bashkimi i një diaspore përfshin vetëdije emocionale dhe përgjegjshmëri qytetare

Të nderuar vëllezër!  Dinamika e brendshme e atdheut dhe e diasporës luajnë një rol të rëndësishëm në marrëdhëniet midis të dyve. Bashkimi i një diaspore përfshin vetëdije emocionale dhe përgjegjshmëri…

Sistemi Zgjedhor ne Shqiperi deshtimi me i madh i 30 viteve

Zhvillimet e fundit ne Shqiperi duke institucionalizuar nje lloj dialogu politik per te ashtuquajturen “reforme zgjedhore” kane nxitur nje retorike, ne te cilen palet e tryezes por edhe spektatoret e…

“Nëse themi s’ka kohë, fitorja nuk do të vijë kurrë”, Grida Duma kundër Bashës

Që në sezonin e kaluar ish deputetja e PD, Grida Duma doli hapur dhe fort në mbështetje të idesë së ndryshimit të sistemit zgjedhor që nuk ishte një tabu as…

Nga Shqipëria në sipërmarrëse në SHBA, ish- deputetja e PS rrëfen suksesin: Nuk e toleroj dështimin, çfarë mendoj për Ramën

Të pakta janë gratë në fushën e biznesit në Shtetet e Bashkuara, që kanë arritur suksesin e Rudina Seserit. Ajo është themeluese dhe partnere menaxhuese e kompanisë “Glasswing” që ka…